
تاریخچه ریمل
جالب است بدانید ریمل نیز به مانند بیشترین مواد آرایشی، خاستگاه آن از مصر باستان میباشد. آنها اعتقاد داشتند استفاده از آرایش برای چشم و ابرو باعث رهایی از شر ارواح بد میشوند.
برای اولین بار در سال ۱۸۳۰ یوجین ریمل محصولی معرفی کرد که از وازلین و دوده زغال ساخته شده بود و به نام خودش معروف شد. در سال ۱۹۱۷در قاره آمریکا، اولین ماسکارها با برند میبلین توسط یک شیمیدان که برگرفته از ساختههای دست خواهرش میبل بود وارد بازار شد وبه صورت جامد به همراه یک برس کوچک برای استفاده راحتتربود. در سال ۱۹۵۸شرکت Avon، ریمل را درون تیوپ به همراه برس برای استفاده بهتر و راحت به بازار عرضه کرد.
ریمل چیست
ماسکار یا ریمل وسیلهی آرایشی است برای زیباتر کردن مژهها با تیرهتر کردن و حالت دار کردن مژه به سه حالت (جامد، مایع و کرم) موجود میباشد. به وسیله یک برس از آن استفاده میشود. در رنگهای مختلف ساخته میشود که البته بهترین و پر طرفدارترین آن رنگ مشکی است.
مواد تشکیل دهنده ریمل
ماسکارها از روغنهای طبیعی مانند روغن کنجد، لانولین و یا اوکالیپتوس به همراه اکسید آهن و دی اکسید تیتانیوم ساخته میشوند و برای ماندگاری بیشتراز موم کارناوبا استفاده میشود. ریملهایی که براقکنندگی دارند در مواد آنها از فلس ماهی نیز استفاده شده است.
نحوه استفاده از ریمل
استفاده از ریمل بستگی به نوع اینکه شما نیاز به تیره کردن و پرپشت کردن یا بلندتر کردن مژه دارید، است و اینکه نوع برس را متناسب با کار خود انتخاب کنید. برسها به شکلهای متفاوتی هستند.

انواع ریمل
پر پشت کننده با حجم دهنده

این نوع ماسکار برای کسانی که مژههای کم پشتی دارند، مناسب است. در این نوع ماسکار به علت جدا کردن مژه از هم و پر کردن آنها با مواد، باعث پر حجم شدن مژه میشود.
بلند کننده، حجم دهنده

همان طور که از اسم آنها مشخص است این نوع ماسکار هم مژه را پر و هم بلندتر میکند و مناسب کسانی است که مژههای کمی دارند.
بلند کننده مژه

این نوع ماسکار مناسب برای افرادی است که مژههای پر ولی کوتاهی دارند. این ماسکار برس مخصوص به خود دارد و باعث عمود شدن مژه و در نتیجه بلندتر نشان دادن ان میشود.